Cautare

2580 de rezultate pentru "antena 1 acuzat" (4.00 secunde)
Mitica Dragomir este acuzat ca a primit spaga de la amicul sau, Gino Iorgulescu, un teren intravilan în Bucuresti, pentru a aproba cumpararea unei suprafete de catre LPF, la un pret triplu fata de cel al pietei. Procurorii DNA au dispus ieri trimiterea în judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fiului sau, Bogdan Dumitru Dragomir, precum si a fostului presedintele al echipei FC National, Gino Iorgulescu, membru în Adunarea Generala a LPF, acuzati de fapte de coruptie legate de construirea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mita, în vreme ce Gino Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual.
Boxerul Jean Pascal este acuzat de viol Pascal l-a invins pe Bute si a vrut sa sarbatoreasca victoria cu o orgie sexuala Pugilistul canadian Jean Pascal a fost acuzat de viol de o femeie in varsta de 25 de ani, care s-a plans Politiei din Lorraine ca a fost violata la resedinta boxerului in timpul unei petreceri.
In luna martie s-a publicat informatia ca un barbat din Lituania a fost acuzat de un atac de tip email phishing asupra a 2 companii cu sediul in SUA, care nu au fost numite la momentul respectiv.
Dosarul lui Laszlo Borbely, in Comisia Juridica Comisia juridica din Camera Deputatilor incepe studierea dosarului in care deputatul UDMR Laszlo Borbely este acuzat de luare de mita. ... Laszlo Borbely este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte, cauza redeschisa recent de DNA Oradea.
Motivarea ICCJ in cazul Toni Grebla Procurorii DNA au suferit o infrangere in Cazul Toni Grebla, fost judecator al Curtii Constitutionale care a demisionat dupa ce a fost acuzat de DNA de infractiuni de coruptie, scrie B1.ro.
Motiunea de cenzura era un bun prilej de a spune ca suntem singura tara din lume cu un premier acuzat ca-i hot, chiar sarlatan. ... Avem, se mira unii, un sef al Guvernului acuzat de frauda, spalare de bani, trafic de influenta. ... Acuzat de plagiat?
Ar fi fost acuzat de tradarea nobilelor idealuri ale kemalismului si incarcerat dupa un proces sumar? ... Frenezia cu care este acum acuzat de toate relele tine de incapacitatea analistilor de a intelege fenomene care nu sunt familiare modului de viata occidental.
A fost acuzat ca a discriminat rasial in afacerile sale imobiliare si a mai fost acuzat ca s-ar fi putut folosi de un faliment de acum 20 de ani pentru a obtine scutiri fiscale timp de aproape doua decenii.
Iohannis poate fi acuzat de inalta tradare. ... 80 din Constitutie - Rolul Presedintelui (1) Presedintele Romaniei reprezinta statul roman si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii.
A aruncat cu vorbe grele in stanga si-n dreapta, a acuzat pe toata lumea din PD ca fura, a acuzat ca PNL-ul isi face si el interesele...
Chesnoiu este acuzat ca ar fi determinat o persoana din subordine, la vremea respectiva membru in mai multe comisii de examinare, sa furnizeze subiectele unui candidat. ... Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, ar scapa si el basma curata, din dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu.
Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Antena 3 a abandonat repede proiectul. ... Altfel, semnaturile sunt lovite de nulitate - degeaba se lauda Antena 3 cu zeci de mii de semnaturi.
ANTENA 3, LA SPA Care-i problema voastra? ... Antena 3 a intrat intr-o faza isterica. Din panica profesionala. Nu e cazul inca sa se rupa in figuri de cutu al democratiei, a patra putere in stat si alte clisee.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. ... Glontul a trecut la 1 mm de carotida.
1. ... Exact in emisiunea de la Antena 3 din 8 martie 2018, in care isi prezenta propriul sondaj, Marius Pieleanu de la Avangarde a facut insa o precizare extrem de importanta pentru analiza noastra:
LINISTE De dimineata, am deschis televizorul si a aparut Udrea pe bicicleta iar Antena 3 i-a pus microfonul in gura.
El va fi, de la 1 octombrie, Director de Creatie (Creative Director) pe Mediafax Group. ... In 2003 a plecat la Antena 1, pentru a prezenta principala editie a Observatorului.
Astazi, 2 aprilie 2013, incepand cu ora 21:30, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, participa la emisiunea "Sinteza zilei" moderata de Mihai Gadea, la Antena 3. ... ' "120 de ani de social-democratie in Romania" este tema emisiunii "Sinteza zilei" la care voi participa in aceasta seara la Antena 3'.
google-analytics.com